Het huuraanbod fase 2

Verschillende typen huurappartementen
In Nieuw Crooswijk kun je verschillende typen appartementen huren, in totaal 32. Allemaal zijn ze ruim, fraai afgewerkt en voorzien van alle gemakken. In elke woning beschik je bovendien over een zonnige buitenruimte, een privé parkeerplaats en een ruime berging in de kelder.

Verfijnde architectuur
De drie ‘Huizen’ zijn onderscheidend in architectuur. De gevelstenen zijn met zorg uitgekozen en geven de gebouwen sfeer. De afwerking is van hoge kwaliteit met verfijnde detailleringen en hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de 'Huizen' kleinschalig van opzet: slechts twee woningen per woonlaag.

Luxe keuken en badkamer
Welk appartement je ook kiest, allemaal zijn ze voorzien van een luxe Bruynzeel keuken met Siemens apparatuur. Met alle inbouwapparatuur die je nodig hebt: koelkast met vriesruimte, combimagnetron, vaatwasser en kookplaat met afzuigkap. Ook de badkamer in je nieuwe appartement is fraai afgewerkt met luxe sanitair.

Bekijk de plattegrond
Weten hoe de appartementen zijn ingedeeld? Klik dan op de plattegrond om de details van de huurwoningen te bekijken. Als je met de muis over een woning gaat krijg je een kort overzicht. Door hier op te klikken lees je de uitgebreide beschrijving en impressies van de woning.

Achteraanzichten van de huizen

U heeft niet de benodigde Flash Player. Deze kunt u downloaden van http://www.adobe.com/

Totaaloverzicht van de apartementen

Huis van Geluk

Alle woningen van dit type zijn verhuurd.

Huis van Licht

Alle woningen van dit type zijn verhuurd.

Huis van Vreugde

Alle woningen van dit type zijn verhuurd.

Interessant?

Maak direct een afspraak!
Of ontvang de nieuwsbrief.
Vul uw gegevens in, dan houden wij
u via onze nieuwsbrief op de hoogte.
In welk project heb je interesse?
Huren in Nieuw Crooswijk | Huurappartementen in Rotterdam